AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

Pevačica Katarina Živković doživela je veliku neprijatnost na društvenoj mreži Instagram kada je jedna devojka izvređala zbog toga što nije želela da joj odgovori na poruku. Pevačica nije znala šta je snašlo, ali je ipak prepisku sa nepoznatom devojkom objavila u javnosti da bi dala primer kako ne treba komunicirati sa ljudima.

Kako Katarina ističe, nije se puno potresla zbog onoga što se desilo jer nije prvi put da doživljava neprijatnosti od takozvanih fanova.

Ranijih godina je bilo nezamislivo da doživite nešto slično jer društvenih mreža nije bilo. Fanovi su mogli da vas gledaju na televiziji ili eventualno dođu na vaš nastup. Danas svaka budala može da vam piše šta god poželi - rekla je pevačica a onda progovorila o aferi sa fudbalerom za koju ju je nepoznata devojka prozvala.
Pa ona je napisala svašta, i da sam izveštačena, i da sam izoperisana, ali je na kraju napisala „lutkice fudbalera“. Ne znam da li mi je smešnije što me je nazvala lutkice ili što mi je prilepila fudbalera. Mislila sam da je afera sa fudbalerima završena i da je na nju stavljena tačka, ne znam odakle opet ta priča - rekla je Kaća kroz smeh.

Autor: Pink.rs

#Instagram

#Katarina Živković

#pevačica

'