AKTUELNO

Odlučila da stavi tačku na vezu.

Da i naše poznate ličnosti „žive“ kao „sav normalan svet“ dokaz je i jedna situacija iz privatnog života mlade pevačice Katarine Didanović koja je svoju situaciju u kojoj se nedavno zadesila rešila da pretoči u novu pesmu „Idem do kraja“ koju je predstavila javnosti.

Foto: Promo

Naime, Katarina je pre nekoliko meseci okončala višegodišnju vezu, koja je na kraju krunisana veridbom. Iako o tome nikada nije pričala, blizak saradnik mlade pevačice otkrio je da je upravo pesma „Idem do kraja“ autobiografska pesma koju je Katarina posvetila bivšem vereniku Aleksandru, sa kojim je samo nekoliko mesci nakon veridbe stavila tačku na emotivnu vezu zbog, kako kaže, nepremostivih razlika.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam želela da se to sazna. Odlučila sam da stavim tačku na vezu sa Aleksandrom s obzirom na to da sam želela da se ozbiljno posvetim karijeri, jer naprosto kao muškarac nije razumeo obaveze koje donosi moj posao. Pesma je slučajno našla put do mene i kada sam je prvi put čula, samo sam zaplakala. Podsetilo me je na težak period koji sam ostavila iza sebe, a sa druge strane bila sam u neverici kako je baš ovakva pesma sa ovakvim tekstom prvo ponuđena meni. To je sudbina – priča mlada pevačica.

U javnosti se spekuliše da je prethodna pesma lepe pevačice takođe delimično autobiografska. Naime, pesma „Zabluda“ naišla je na dobre reakcije publike, ali gotovo niko nije znao da je prvobitan naziv pesme bio upravo „Prsten“ što vam već i nagoveštava o čemu je reč.

Foto: Printscreen Youtube

Sticajem oklonosti samo par dana nakon neočekivanih stvari koje su se desile u mom životu, stigle su dve pesme na moju adresu. Jedna je bila „Zabluda“ koja se prvobitno zvala "Prsten", a druga je „Idem do kraja“. Nekako su povezane, nadvezuju se, a i u spotu „Zabluda“ namerno smo zaintrigirali publiku i ostavili deo "Nastaviće se.“ – dodaje Katarina, koja insistira da se na stare priče ne treba vraćati već u prvi plan ističe da su je ove privatne stvari motivisale da se okrene profesionalnim izazovima:
Sada ne mogu a da ne pričam o tome kada se zna, ali najbitnije da sam uz podršku najbližih saradnika, prijatelja i porodice tu situaciju ostavila iza sebe, a kao najbolji znak je to što sam sve što sam osećala opevala u pesmi i ta emocija se zaista može osetiti - rekla je Katarina.

Foto: Promo

Fokusirana na svoju karijeru, okrenula je novi list. Pored promocije nove pesme, pred hrabrom ali i lepom pevačicom su novi poslovni izazovi koji je čekaju već početkom februara kada će posetiti bosanski dvojac Bubu i Jala Brata pa će nam uskoro predstaviti i jednu veoma zanimljivu pesmu.

Pink.rs

#Katarina Didanović

'