AKTUELNO

Smatra da njegova supruga nije dala povoda reperu da se zaljubi u nju.

Dragana Mitar danas je napravila potpunu pometnju u Beloj kući kada je pred svima otkrila da joj je Nenad Aleksić Ša krišom pokazao emocije i priznao da je zaljubljen u nju. Ona je, takođe, ispričala da joj je Ša u više navrata rekao da jedva čeka da izađu napolje i da se vide, da "gori" i da "ne može da izdrži" bez nje, a posle svega što se izdešavalo pozvali smo Nenadovu suprugu Ivanu Aleksić, koja je kratko poručila "Ja verujem Neši sve".

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

S druge strane, Draganin suprug Siniša Dragutinović bio je raspoložen za priču, te se na početku razgovora u svom stilu osvrnuo na sve one koji su do sada pokušali da osvoje njegovu suprugu.

- Džaba kreče! Ja ne očekujem ništa, ali znam kakav je kraj... Kraj je težak i bolan za lice koje je unesrećeno! Zaljubljen čovek, koji ne uspe da ostvari svoje snove... Je l' se smeje ili plače? - rekao je Dragutinović, aludirajući na Ša, za kog smatra da je imao najviše šanse da osvoji Draganu, u čemu ipak nije uspeo.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

- On je, možda, imao i najviše šanse - ona hoće da bude pevačica, nesrećna je u braku, muž je bezveze... A ovamo ima šanse da postane pevačica , da snimi duet sa Ša. Ali, opet ništa - ponosno je istakao Siniša koji smatra da njegova supruga oženjenom reperu nije dala povoda da se zaljubi i pomisli da se među njima može desiti nešto više.

- Nije radila ništa što je uticalo na to da se on zaljubi. Onda bi morala da se umiljava, da mu sedi u krilu, a ona to nije radila, nije davala nikakve signale - kaže Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Pavla Jovanovića, bivšeg Draganinog ljubavnika, pa ni Nenada Aleksića Ša ne doživljava kao svoju konkurenciju.

- Uz dužno postovanje, ja sam, ipak, jedan svet, a oni su drugi svetovi. On je "umetnička duša", a mene zanimaju konkretne stvari. Oni lete na ćilimu, po oblacima - rekao je Siniša, kog smo za kraj pitali da li se plaši da bi Ša mogao da mu preotme suprugu.

Foto: Facebook

- Jao, evo baš sam uplašen, neću da spavam spavam narednih noći i moraću da konsultujem kuglu, da predvidim budućnost - u svom stilu odgovorio je Dragutinović.

D. Tanasijević

#Dragana Mitar

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

'