AKTUELNO

Sinoć je u studiju izjavila da je ljuta na njega, a već danas su se sastali i zajedno uživali.

Olja Bajrami prošle noći napustila je rijaliti program "Zadruga 2" nakon što je dobila najmanji broj SMS glasova od strane publike. Nakon što je napustila Belu kuću, ona se uputila u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OVOME SE NISU NADALE! Nataša Bekvalac se na OVAJ NAČIN zahvalila sestrama! SMEH DO SUZA! (FOTO)

U razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Olja je izjavila kako se naljutila na Vladu Todorovića. Tom prilikom ona je istakla da je najviše bila besna, jer je koreograf rekao da ga je Olja prva poljubila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon simpatija koje su gajili jedno prema drugom, Olja i Vlada su stavili tačku na svoju ljubavnu romansu pred kamerama "Zadruge 2". Todorović je zatim priznao svoje emocije prema Zerini Hećo, a mnogi ukućani smatrali su da se to nije dopalo Olji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE: DOK SU ZADRUGARI U KUPOVINI, Luna i Marko se prisetili jednog detalja iz 'Zadruge 1'! DA LI JE OVO ZNAK DA SU SE MEĐU NJIMA TADA RODILE EMOCIJE? (VIDEO)

U danima iza nas Vlada je na svom profilu na Instagramu pisao da mu nedostaje Zerina Hećo, sa čijom majkom je u redovnom kontaktu. Međutim, danas je na profilu Olje Bajrami osvanula fotografija na kojoj ona pozira sa njim.

Foto: Printscreen Instagram

Evo nas! Pozdrav od Vlade i mene. Idemo sada da spremimo novi projekat za pesme - napisala je Olja.

Čim je izašla iz "Zadruge 2" Olja je odlučila da se nađe sa Vladom kako bi razgovarali o saradnji koju imaju na umu, a da li će se stare emocije vratiti, kao i kako će Zerina reagovati ukoliko bude saznala za ovaj susret, ostaje da vidimo.

Autor: S. Kuvekalović

#Olja Bajrami

#Vlada Todorović

#Zerina Hećo

'