AKTUELNO

Redovno prati dešavanja u Beloj kući.

Ovog utorka u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića gostovali su Aleksandar Milić Mili i Alen Ademović iz sastava "Miligram", a pored njih i jutjuber Baka Prase, kao i Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku emisije Stanija Dobrojević dobila je pitanje da li će se vratiti u najgledaniji rijaliti program na našim prostorima "Zadruga 2" u kom je započela romansu sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćemo. Bila sam u Americi, sve je OK. Što se tiče Zadruge, ne znam. Tamo su se zavrtele razne priče. Ima dosta ljubavnih parova, ali i svađa. Pa ne znam da li sam baš potrebna tamo. Sa druge strane imam i veliku podršku koja jedva čeka da se vratim. Videćemo - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Stanija Dobrojević morala je da napusti "Zadrugu 2" zbog zdravstvenih problema koji su je snašli, posle čega je otputovala u Ameriku.

Foto: RTV Pink

Stanija je takođe dodala da se nakon izlaska iz Bele kuće videla sa Vladimirom Tomovićem u Rumi gde je napravio opštu pometnju. Dobrojevićeva je dodala i da je tada dobila veliki broj poklona od njega.

Autor: S. K.

PROČITAJTE: VRELA AKCIJA U TUŠ KABINI: Dok se svi pripremaju za žurku, Marko i Mina se prepustili strastima! (VIDEO)

#Stanija Dobrojević

'