AKTUELNO

Ne vidi ništa loše u njenoj izjavi.

Tokom suđenja koje je danas organizovano u Beloj kući, Dragana Mitar izjavila je kako je zaljubljena u Nenada Aleksića Ša, a njihov odnos već danima izaziva veliku pažnju javnosti i zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Ša je, kako ukućani tvrde, Dragani pisao da je zaljubljen u nju, a nekoliko dana spavao je u krevetu do njenog. Nakon ulaska supruge Ivane Aleksić, Ša je odlučio da odvoji njihove krevete i potpuno se udalji od Dragane Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon novih dešavanja u Beloj kući, kontaktirali smo Sinišu Dragutinovića, supruga Dragane Mitar, kako bi čuli njegov komentar na izjavu svoje žene da je zaljubljena u repera.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovoru sa nama on se osvrnuo na ulazak Nenadove žene, ali i istakao da je potpuno opravdana izjava njegove supruge Dragane.

Video sam. Ne znam da li je ona to rekla ironično ili nije, ali ja nisam Šaova žena da ulazim unitra i spašavam sopstvenu ženu od nekog drugog. Sigurno neću da ulećem tamo i spašavam ženu. I Dragana je od krvi i mesa, a i ja sam se kao mali tako kada sam bio kao oni, zaljubljivao sto puta, ali nisam ulazio u veze - rekao nam je Siniša.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

PROČITAJTE: ZALJUBLJENA SAM U ŠA! Zbog izjave Dragane Mitar TRESE SE ZADRUGA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Mitar

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Siniša Dragutinović

'