AKTUELNO

Vratila se svom dobro poznatom stilu.

Šesta po redu u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice - All stars" predstavila se Teodora Marković. Ona je kao odgovor na slobodnu temu otpevala pesmu "Neprijatelj" koju u originalu izvodi članica žirija, Nataša Bekvalac i "Magla bend".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je bio oduševljen ovim nastupom, a naročito Nataša, koja je ovoj zvezdici i aplaudirala na samom kraju. Ona je zasluženo dobila svih pet glasova i direktno se plasirala u naredni krug.

Vrlo je hrabro što si se uhvatila duetske pesme, da je otpevaš sama. Ovo što ću ti sada reći nije preko veze i nisam blagonaklona jer je ovo moja pesma, ti si za mene večeras najuspešniji takmičar. Pojela si ovu pesmu, mislim da si je otpevala bolje od mene - rekla je Bekvalčeva.

Foto: TvPink Printscreen

Suština svega je da ti nama ne treba da se dokazuješ uopšte. Suština pevanja nije dokazivanje, suština pevanja je da taj tvoj talas energije uđe u mene i da ja eksplodiram. Svako ko te slušao danas oseća i vidi da si ti danas najbolja. Ovo pod znacima navoda nije komplikovana pesma, ali je emotivna i ti si je donela fantastično i molim te da nastaviš ovako. Bravo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku ovog tekta pogledajte kompletan nastup ove talentovane zvezdice.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Marković

'