AKTUELNO

Nekretnina koja vredi čitavo bogatstvo.

Nekadašnji košarkaški as Marko Jarić odlučio je da se skući i u Beogradu. Iako živi u Majamiju gde poseduje nekoliko nekretnina, on je poželeo da ima i vilu u našoj prestonici, te je nedavno pazario veliki plac u centru grada gde se uveliko gradi višespratnica.

PROČITAJTE JOŠ: Nakon vesti da je TRUDNA SA TURSKIM MILIJARDEROM, oglasila se Emina Jahović! (FOTO)

Iako živi u Majamiju, te tamo poseduje nekretninu koja može da parira holivudskim, nekadašnji košarkaški as kao neko ko je odrastao Beogradu želi da ima vilu u kojoj će boraviti kada dođe, kako sam tako i sa svojim ćerkicama Valentinom i Sijenom, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom. On je prošle godine kupio ogroman plac u samom centru Beograda, a njegova vila biće sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanom, ali i nekoliko parking mesta u garaži - rekao je dobro obavešteni izvor i dodao:
Stalno su tu radnici, rade čim im vremenske prilike dozvole. Ovo je baš luksuzni kraj i cena kvadrata prosečnih stanova se kreće do tri hiljade evra, ali njegova je mnogo viša klasa. Tražio je da bude sagrađena od dobrog građevinskog materijala i da pločice i drvenarija budu najkvalitetniji mogući. Samo trošak svih radova će preći sumu od milion evra. Pored bazena, Marko će imati i saunu, ali i šank kako bi njegovim gostima ugođaj bio potpun - zaključio je izvor.

Jarić u Majamiju poseduje luksuznu vilu, mediji su pisali da je u njegovom vlasništvu i penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, jahta vredna 1,4 miliona, zatim vila na ostrvu Indijan Krik na Floridi kao i vikendica na Beverli Hilsu.

Pink.rs

#Marko Jarić

'