AKTUELNO

Njegova naslednica oduševila je sve.

Jedan od naših najboljih tenisera svih vremena Janko Tipsarević svaki slobodan trenutak koristi kako bi se posvetio svojoj porodici, supruzi Biljani i ćerki Emili.

U nedostatku vremena, naročito kada ima svakodnevne treninge, teniser voli da se priseti nekih starih fotografija sa svojim najmilijima, što je bio slučaj i ovoga puta.

On je podelio na svom Instagram profilu fotku nastalu pre nekoliko godina na aerodromu, a na kojoj su Janko i njegova mezimica obučeni u identične crvene trenerke.

Ne postoji ništa kao što je skrolovanje kroz vaše stare fotografije da bi vaše srce bilo puno. Ovo je jedna od mojih omiljenih fotografija Emili i ja čekamo na aerodromu u crvenoj odeći. Putovanje je deo tenisa koji mi se ne sviđa uvek. Uvek je mnogo bolje kada je moja porodica pored mene - napisao je Tipsarević.

PROČITAJTE JOŠ: SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Ovo je rođeni brat Zdravka Čolića koji se nikad ne pojavljuje u medijima! Bavi se privatnim biznisom i živi u Beogradu! (FOTO)

Ova fotografija napravila je pravu pometnju među teniserovim fanovima, koji su mu uputili pregršt komplimenata i pozitivnih komentara ispod ove objave.

R. L.

#Janko Tipsarević

'