AKTUELNO

Da li će se ljubavna priča nastaviti u Beloj kući?!

Stanija Dobrojević sinoć se kao ravnopravni učesnik vratila na imanje u Šimanovcima i nastavila svoje učešće u rijaliti programu "Zadruga 2". Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je Staniju u Rumi i tom prilikom ispratila njene pripreme za veliki povratak u Belu kuću.

Uzbuđena sam zbog povratka i malo zbunjena. U prednosti sam jer znam šta se dešava napolju, ne pucam na pobedu, već sam bila pobednica, biće šta bude - rekla je Stanija tom prilikom.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je pri povratku u rijaliti rekla da ulazi kao crnogorska snajka, što potvrđuje spekulacije da se pomirila sa svojim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem, a ovako je prokomentarisala odnos sa njim:

Ovde ima žena koje mnogo navijaju za našu ljubav. Ne bi trebalo da dođe do nikakvih izmena, ja ulazim kao solo igrač, a možda će i njega da vrate, nadam se tome. Mi čim se razdvojimo, nastaju problemi sa njegove strane. Niko ne zna šta će tu biti, i majka meni kaže da ne zna šta će biti, sve je neizvesno - ispričala je Dobrojevićeva.

Foto: Pink.rs

Stanija je i telefonom razgovarala sa Vladimirom, što je ekipa vaše omiljene emisije o poznatima i ispratila. On je istakao da nema potrebe da svojoj devojci daje bilo kakve savete:

Zamisli ti da ja Staniju, pobednicu Farme, učim šta da radi - rekao je Vlada, a na pitanje da li je ona žena njegovog života rekao je: Srećo moja!

Foto: Pink.rs

Ostaje nam da vidimo kako će se odvijati epilog ove ljubavne priče i da li će se uskoro i Tomović naći u Zadruzi.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO DA MI VLADIMIR NE BUDE ZET: Evo šta je Stanijina majka rekla o Tomoviću! (FOTO)

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'