AKTUELNO

Pevač nije imao strpljenja tokom boravka u bolnici.

Džej Ramadanovski važi za velikog hedonistu, pa tako uživa u svim čarima svojih poroka, to je očigledno delovalo pogubno po njegovo zdravlje, pa je pevač pre godinu dana imao operaciju srca u Beču. Redovno ide na zdravstvene kontrole, a ističe da se starih navika ne odriče.

Cigarete su i dalje tu, ali sam smanjio alkohol. Popijem, neću da lažem, ali manje nego ranije - kaže Džej i dodaje da je za zdravstveni problem znao i ranije:

Foto: YouTube screenshot

Znao sam pre dve godine da sam bolestan. Doktor mi kaže: "Ti možeš za sat vremena da padneš i ćao". Svi u Beču su me prihvatili i govorili u bolnici: "On je naša legenda, pevač". Doktor mi je posle operacije sredio klapnu. Savetovao bih mlađe da smanje cigare, ali bih opet ispao folirant -  objašnjava Džej.

Foto: Pink.rs

Pevač ističe i da su mu najveća podrška u teškim danima bile ćerke Ana i Marija, ali i da tokom perioda provedenog u bolnici nije imao previše strpljenja.

Baš su brinule. Uplašio sam se dan pred operaciju, ali sam se šalio u bolnici. Toliko naših ljudi ima tamo, da nisam imao osećaj da sam u bolnici. Samo znam da sam posle dva dana sve poskidao sa sebe. Nisam mogao da ležim. Doktorima nije bilo prijatno, ali ne vredi. Moram da vodim računa o zdravlju. Moj život poslednjih godinu dana je drugačiji. Smanjio sam cigarete, ali ne mogu da ne popušim pet-šest cigareta dnevno. Odmah bih umro - rekao je pevač.

Foto: YouTube screenshot

Pored ćerki, ogromnu podršku u postoperativnom periodu pružio mu je i njegov unuk Adrian.

Moj unuk ima pet godina i nije bio baš svestan. Kada me je video rekao je: "Hajde, deda, da piješ", nudio me je dok su Ana i Marija govorile: "Deda, lezi". Onda je on video da je malo ozbiljnija situacija - završava Ramadanovski.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI POSLOVNI USPESI! Anastasija Ražnatović otputovala u Pariz, pa potpisala UGOVOR O ĆUTNJI! Evo i zašto! (FOTO)

Pink.rs

#Džej Ramadanovski

#pevač

'