AKTUELNO

Dođite da doživite magiju i pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija!

U Domu omladine 7. februara u 20 časova biće održan Humanitarni koncert u susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink a u saradnji sa organizacijom "NURDOR". Na ovom spektaklu će učestovati Pinkove zvezdice Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, ali i popularne pevačice i članice žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar.

Foto: Pink.rs

Svoje impresije neposredno pred koncert podelio je Igor Lazarević, koji je priznao da je veoma uzbuđen, ali i veoma srećan.

Uzbuđen sam i jako sam srećan. Digla se velika prašina oko tog koncerta, svi mediji pišu o tome. Dosta javnih ličnosti se uključilo, što je divno. Stvarno želim da pomognem - rekao je Igor i dodao:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovo mi nije prvi koncert. Sutra i ja organizujem humanitarni koncert ovde u Smederevu. Nije mi prvi put, još kao klinac sam učestvovao na koncertima kad god mogu da pomognem nekom. Nema treme, naravno!

Takmičar "Pinkovih zvezdica - All stars" istakao je da se raduje druženju sa svojim prijateljima i da se uvek lepo provedu kada su svi na okupu.

Jako često se srećemo u poslednje vreme, dosta radimo, dosta snimamo, ali to je divno, ja se uvek radujem kad se vidimo. Juče smo bili kod Marka u studiju. Viđamo se i uvek je lepo videti ih sve i družiti se - naveo je Lazarević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Igor je sa nama podelio i neke detalje koncerta o kom bruji ceo region i kom se raduju mnogobrojni obožavatelji "Pinkovih zvezdica".

Svako od nas peva po dve pesme i imamo jednu zajedničku pesmu - rekao nam je on.

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

Ulaznice za ''Humanitarni koncert za pomoć deci oboleloj od raka #ijaseborim'' možete kupiti na www.tickets.rs i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, a sav prihod od kupljenih karata ide organiziciji "NURDOR" koja se već 15 godina kontinuirano, odgovorno i posvećeno bavi pružanjem pomoći i podrške porodicama u kojima dete oboli od maligne bolesti.

Pozivamo vas da dođete na humanitarni koncert sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija - Kijom Kockar i Leontinom Vukomanović, dobro se zabavite, a pre svega podržite ovaj plemeniti cilj u četvrtak, 7. februara od 20 časova u Domu omladine.

R. L.

#Igor Lazarević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'