AKTUELNO

Moja srodna duša i ja venčali smo se posle godinu i sedam meseci zabavljanja, zakonski sa matičarem u zatvoru - napisala je ona na društvenoj mreži.

Nekadašnja članica grupe "Models", Anastasija Buđić udala se na jednom krajnje nesvakidašnjem mestu. Naime, ona je svom vereniku, Ivanu Radoviću, inače osuđenom dileru droge rekla sudbonosno 'da' u Sremskoj Mitrovici u zatvoru, gde on služi kaznu.

Foto: Instagram

Anastasija se ovim povodom pohvalila na Instagramu, postavivši fotografiju burmi, a uz fotku je i dodala:

Danas slavimo ljubav. 06.02.2019. smo se moja srodna duša i ja venčali posle godinu i sedam meseci zabavljanja, zakonski sa matičarem u zatvoru, a veliku svadbu pravimo za godinu i po dana, ako Bog da crkveno venčanje gde ćemo da okupimo sve naše prijatelje i porodicu. Ovo danas je bilo savršeno, prelepo, intimno. Ljubav je pobedila, a vi moje drugarice spremajte se večeras, luda žurka, slavimo ljubav - napisala je nekadašnja Modelsica.

Inače, njen izabranik Ivan Radović zvani Koki, osuđen je zbog šverca kokaina, a ranije se zabavljao sa Ninom Prljom, koja je iz istog razloga boravila u zatvoru.

PROČITAJTE JOŠ: RASTA NE SKIDA BURMU! Ovim je svima jasno stavio do znanja da se još nada POMIRENJU sa Anom Nikolić! (PAPARACO)

Pink.rs

#Anastasija Buđić

#Instagram

'