AKTUELNO

Koncert se održava na inicijativu Andree Mitrović, ćerke direktora i vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića.

Večeras je u Domu omladine na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, organizovan humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne mališanima kojima je potrebna pomoć.

Foto: Pink.rs

Vlasnik i direktor televizije Pink, Željko Mitrović, u Dom omladine stigao je sa svojom suprugom Milicom Mitrović i ćerkama Andreom i Kristinom Mitrović. Pred početak koncerta Željko Mitrović istakao je veoma važno da se okupljamo i pomažemo.

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jako su dobre sve akcije koje okupljaju ljude oko nekih socijalnih pitanja. Ovog puta se to sprovodi zbog dece koja su obolela od raka, ali i drugih društveno korisnih aktivnosti. Pre svega mislim da ljudi koji mogu sebi da priušte, treba da budu što aktivniji, jer ne može država sama! Užasno je bitno da se okupljamo i pomažemo svaki projekat ove vrste. Ovde sam pre dvadesetak godina svirao i imao koncerte, dugo nisam zalazio ovde i baš se lepo osećam. Veoma sam ponosan na Andreu - rekao je Željko Mitrović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, koncert se održava pod pokroviteljstvom televizije Pink, a u saradnji sa nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka, "NURDOR". Program vodi Marijana Mićić, a koncert su otvorile Leontina Vukomanović i Darija Vračević koja je pevala numeru "Kako rastu deca".

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: ZAJEDNO U HUMANOJ MISIJI ZA DECU OBOLELU OD RAKA: Pinkove zvezdice, Kija i Leontina zapevali pred punom salom Doma omladine! (VIDEO)

Autori: S. Kuvekalović / D. Božović

#Milica Mitrović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Željko Mitrović

'