AKTUELNO

Jednostavno moraš da kažeš kako se osećaš i naravno kada sam to rekao, onda sam se osećao mnogo lakše - rekao je Dragojević u ''Magazinu In''.

Ana Korać i David Dragojević jedan su od najintrigantnijih parova u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Njih dvoje gostovali su u specijalnom izdanju emisije "Magazin In", posvećenom danu zaljubljenih. Govorili su o svojim odnosima, a David se dotakao i teme ljubavi sa svojom bivšom devojkom Aleksandrom Subotić.

Za dve godine veze, Aleksandru nikada nisam prevario - istakao je David, a na pitanje voditeljke da li mu je bilo teško da pogleda u kameru i kaže da više ne voli Aleksandru, Dragojević je rekao:

Foto: TvPink Printscreen

Što više zavijaš, sebe stavljaš u problem. Jednostavno moraš da kažeš kako se osećaš i naravno kada sam to rekao, onda sam se osećao mnogo lakše - kaže zadrugar!

Foto: TvPink Printscreen

David je ispričao i da je Aleksandra osećala da njihova veza nije funkcionalna, ali da nije želela da se završi. Dragojević je rekao i da bi ostao uz Aleksandru da ona nije izbačena iz "Zadruge", jer je zaštitnički nastrojen prema njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali gosti koji su u "Magazinu In" slavili ljubav bili su i Danijela Karić i Ivan Mileusnić, ali i bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVALA BEZ DEČKA: Marina Visković otputovala na Maldive, pa otkrila zašto ON nije bio sa njom! (FOTO)

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

'