AKTUELNO

Željno iščekuju da večerašnji ''Baraž'' počne!

Večeras će neko od starih zadrugara, koji su se već oprobali u ulozi stanara Bele kuće, dobiti priliku da se bori za opstanak u najgledanijem rijalitju na našim prostorima ''Zadruga 2''.

Ekipa portala Pink.rs uputila se u Šimanovce, kako bi uhvatila ono što kamera ne može. Pre samog početka ,,Baraža", sestre bliznakinje Nevena i Miljana Arsić poslale su jasnu poruku da se neće razdvojiti, tako što su stavile lisice jedna drugoj oko ruke.

Foto: Pink.rs

U luksuznom apartmanu u Šimanovcima nastao je pravi haos kada su se okupile devojke i pokazale svoje večerašnje stajlinge. Višnja Popović, Suzana Perović Blondi, Katarina Keti Ristić, Biljana Mićić, Mirela Barudžić i sestre bliznakinje Miljana i Nevena Arsić ispunile su sobu s*ksepilom.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SE U BELU KUĆU VRAĆA NEKO OD BIVŠIH UČESNIKA ZADRUGE 2: Ne propustite BARAŽ i saznajte ko će dobiti NOVU ŠANSU! (FOTO)

Blondi je sve iznenadila kada se pojavila u crnom s*ksi kostimu koji više otkriva nego što pokriva, ali to nije sve. Ona je u rukama držala i lisice.

Foto: Pink.rs

Stoga, večeras od 22 časa budite uz kanal TV Pink i ne propustite ''Nominacije'' i ''Baraž'' i saznajte ko će dobiti šansu da se ponovo vrati u Belu kuću, a sve što ste propustili možete pročitati na najbržem portalu u zemlji Pink.rs.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'