AKTUELNO

Njegovoj bivšoj devojci se ovo sigurno neće svideti.

Pevač Slobodan Radnanović radi punom parom, a nakon što je osvojio četvrto mesto u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga" njegova popularnot počela je da raste vrtoglavom brzinom.

On sada nastupa gotovo svake noći, a uskoro će ići i na turneju po Americi i to sa bivšom suprugom, pobednicom "Zadruge" i pevačicom u usponu, Kristinom Kijom Kockar.

I pored mnogobrojnih obaveza, Sloba redovno komunicira sa svojim pratiocima na Instagramu. Ovoga puta, on ih je obradovao novim snimkom, na kom uživo peva pesmu Anastasije Ražnatović "Savršen par".

PROČITAJTE JOŠ: SKANDALOZNO! POJAVIO SE I ŠAKOV PORNO SNIMAK: Polumenta skinuo gaće i devojci pokazao svoj POLNI ORGAN U EREKCIJI! (18+ VIDEO)

Radanović je dobio pregršt komplimenata zbog ove objave, međutim, to se sigurno neće svideti njegovoj bivšoj devojci Luni Đogani.

Naime, Luna i Anastasija su bile najbolje drugarice sve do pre nekoliko godina, kada su se posvađale i to zbog dečka, kako su mediji tada pisali. Đoganijeva je mnogo puta tokom svog boravka na luksuznom imanju u prvoj sezoni plakala zbog svađe sa svojom bivšom najboljom drugaricom, a Sloba je tada bio tu da je uteši.

R. L.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'