AKTUELNO

Ne prestaje da misli na njega.

Jedan od omiljenih učesnika "Zadruge 2", pevač, Aleksa Savić milionskom auditorijumu je zapao za oko zbog svoje kulture i vaspitanja, ali i vernosti koju je pokazao prema svojoj devojci Mini Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

On je od samog ulaska u Belu kuću naglasio da je zauzet i da će ostati nedostupan za sve zadrugarke, a to je do sada i ispunio.

Njegova devojka bila mu je u poseti za Novu godinu, kada su gledaoci koji bez daha prate "Zadrugu" mogli da vide koliko emocija i ljubavi postoji između njih dvoje.

Kako je danas Dan zaljubljenih, Mina je imala snažnu poruku za svog dečka, koji to ipak neće moći da vidi.

Srećan Dan zaljubljenih! A - napisala je Mina uz njihovu fotografije iz "Zadruge" na kojoj se ljube. Aleksina devojka je i pored početnog slova njegovog imena stavila srce, što je posebno oduševilo njihove pratioce.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OPET DOKAZAO DA JE OZBILJAN CAR! Zorica i Kemiš i posle više od TRI DECENIJE BRAKA slave Dan zaljubljenih: Zbog poklona koji je dobila, pevačica VAN SEBE! (FOTO)

Nema sumnje da Savić mnogo nedostaje svojoj nežnijoj polovini, naročito danas, ali i da je veoma ponosna zbog svega što je on pokazao pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

R. L.

#Aleksa Savić

'