AKTUELNO

Pevačica progovorila o bolnoj temi.

U emisiji "Magazin In", gosti kod Sanje Marinković su raspravljali o mnoštvu zanimljivih tema, a među njima su bili Andreana Čekić, Radiša Trajković Đani, Dragan Vučićević, Dragana Katić, a gost je bila i voditeljka Dea Đurđević koja je emisiju snimila samo 12 sati pre nezgode koju je doživela.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Jedna od glavnih tema bila je gde su nestali pravi muškarci, a kako je pevačica Andreana Čekić nedavno prošla kroz razvod ona je ispričala šta to očekuje od novog partnera, ali i sta joj je sve to nedostajalo u barku.

Vremenom se i prioriteti menjaju. Ja bih volela od svog sledećeg partnera pažnju, ljubav i da mogu da mogu da budem žena - a sa konstatacijom voditeljke da joj je sve ovo nedostajalo u braku, Andreana je odgovorila:
Pa malo. Nedostajale su stvari, kao što je romantika. Pogotovo u našem poslu, mi živimo trista na sat, malo se sve to zapostavi - ispričala je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD VEĆI DEKOLTE: Dara Bubamara usnimljena u veoma izazovnom izdanju ispred svog stana, a evo gde se uputila tako sređena! (PAPARACO)

Pink.rs

#Andreana Čekić

#Magazin In

'