AKTUELNO

Evo me sa mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče nisam iznenađen - govorio je Šaban.

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao juče oko 7 časova na putu za aerodrom u blizini nemačkog grada Bilefelda. Porodica, prijatelji i kolege ne prestaju da žale proslavljenog kralja narodne muzike, a nekada su mediji plasirali i lažne vesti o njegovoj smrti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šabana su pripadnici sedme sile nekoliko puta dovodili u situaciju da mora da demantuje sopstvenu smrt, a on je o tome tada ovako govorio:

Ko je poginuo? Ja (smeh). Evo me sa mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče nisam iznenađen, pa po sedmi put me sahranjuju. Eto pre neki dan isto se dogodilo i mom prijatelju Aci Lukasu. Lično mi je pokazao kada su neki mediji preneli vest o njegovoj smrti. Pa to je strašno šta se radi. Nije mi jasno kako tako neko može da napiše nešto o meni, a da predhodno ne proveri informaciju - rekao je tada Šaban za medije.

Foto: E-stock

Šaulić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, na novom groblju, a datum i vreme sahrane još nisu poznati.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA! PRVE SLIKE ŠABANOVE UDOVICE! Goca BLEDA I SUZAMA doziva svog supruga: Otišao si iznenada i sve nas napustio... (FOTO+VIDEO)

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pink.rs

#pevač

#Šaban Šaulić

'