AKTUELNO

Pamtiće ga kao sjajnog umetnika, voljenog prijatelja i velikog čoveka!

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u blizini grada Bilefelda u Nemačkoj. On se tom prilikom vraćao sa nastupa, a odmah po nesreći je prevezen u bolnicu gde su se lekari do poslednjeg trenutka borili za njegov život.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Tuga u porodici Šaulić ne jenjava već tri dana, a prijatelji i kolege kralja narodne muzike se opraštaju od njega uz bolne poruke. Pevačica Goca Božinovska je posle nekoliko sati boravka, napustila dom Šaulića, a za medije je kroz suze podelila svoju nevericu i bol.

Po svemu u životu ću ga pamtiti. Moj dolazak u Beograd, moje druženje sa njim... Mi smo se šalili pošto je on iz tog kraja. Ja sam bila dete kada je on došao. Razumela bih da je on vozio, a ovako... Ja dva dana nisam mogla da dođem ovde. Deca mi nisu dala, ja ne mogu da vozim, ja ne prihvatam ovo. Tuga, šta reći - kroz suze je izustila Božinovska.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: JAUCI I SUZE ISPRED ŠABANOVE KUĆE: Bio mi je centar sveta, SVE U ŽIVOTU! (FOTO+VIDEO)

Danas su u Šabanovu vilu na Dedinju dolazile njegove kolege i saradnici, a među njima i Aca Lukas, Sanja Đorđević, Acko Nezirović, Miša Mijatović, Hasan Dudić i mnogi drugi. Pevač će biti sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a tačan datum i vreme još uvek nisu poznati.

Foto: Novosti

Pink.rs

#Goca Božinovska

#Šaban Šaulić

'