AKTUELNO

Nije ni slutila da će njenu porodicu zadesiti velika tragedija.

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju rano ujutru dogodila u Nemačkoj. Tom prilikom vozač pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, velikom brzinom se zakucao u automobil u kojem su bili Šaban i njegovi saradnici.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Ceo region i dalje je u šoku zbog tragedije koja se dogodila, a osim mnogobrojnih hitova iz bogate višedecenijske karijere, Šaban je iza sebe ostavio i neutešnu porodicu.

Foto: TvPinkPrintscreen/Pink.rs

Šabanova naslednica, pevačica Ilda Šaulić, samo četiri dana pre stravične nesreće na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram pozvala je svoje pratioce da uživaju u njenom nastupu koji je bio zakazan za 8. mart baš u Nemačkoj, u zemlji u kojoj je nastradao njen otac.

Drage moje dame, 8. marta družimo se u Hamburgu da na najlepši način proslavimo naš praznik. Voli vas Ilda - napisala je pevačica.

Nakon ovoga Ilda se nije oglašavala na društvenim mrežama, a u međuvremenu je njenu porodicu zadesila velika nesreća. Pevačicu su mediji proteklih dana fotografisali ispred porodičnog doma na Dedinju, a tom prilikom bila je bleda, bez šminke, neutešna i skrhana bolom.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

PROČITAJTE: OTKRIVENO TAČNO VREME I RAZLOG SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA: Lekari podneli DETALJAN IZVEŠTAJ!

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'