AKTUELNO

Poruka Mirsadovog sina će vam naterati suze na oči.

Nakon što je sin Šabanovog muzičara Mirsada Kerića, Denis objavio da je njegov otac preminuo sinoć i otkrio da će njegova sahrana biti u Ofenbahu, on se sada potresnom porukom oprostio od njega.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGI TATA MIRSAD JE JUČE PREMINUO: Nakon što je primio tužnu vest o smrti oca, oglasio se sin Šabanovog muzičara, njegove reči SLAMAJU SRCE!

Naime, Denis je smogao snage, pa je objavio snimak na kojem njegov otac svira, a reči koje je podelio s javnošću slamaju srce.

- Ostaješ zauvek u mom srcu, tata, kao veliki pošten čovek, otac, muzičar! Hvala ti za sve što si me naučio u životu i za svu ljubav koju si mi pružio. Nikad više neće biti takav čovek kao ti! Ti si nezamenljiv! Počivaj u miru, volimo te svi i nikad te nećemo zaboraviti - napisao je Mirsadov sin Denis uz snimak koji je podelio na svom profilu na Fejsbuku. Pogledajte!

Podsetimo, Mirsad je kobnog dana bio na mestu vozača kada se u automobil u kojem je vozio Šabana Šaulića i njegovog kuma Slobodana, zakucao drugi automobil pri brzini od oko 180km/h. Šaban i Mirsad su zajedno imali nastup te noći, kao i ranije, a nisu ni slutili da će to bili ujedno i njihov poslednji nastup.

Autor: Pink.rs

#Mirsad Kerić

#Šaban Šaulić

'