AKTUELNO

Kolege imaju samo reči hvale za pokojnu legendu narodne muzike.

Vest o smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića potresla je ceo region. Njegovi prijatelji i kolege su izrazili duboko saučešće njegovoj porodici, a tokom emisije "Amidži šou", Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Darko Lazić ispričali su po čemu će pamtiti ovog velikog pevača i čoveka.

Foto: Pink.rs

Seka je sa knedlom u grlu pričala da su dan pre Šabanove pogibije zajedno putovali, a samo jedna njegova rečenica joj odzvanja u glavi.

Videli smo se dan pred. Bili smo zajedno u avionu. Ćaskali smo fino. Na pasoškoj kontroli smo razmenjivali teme o kojima mi pevači pričamo. On je bio, kao i uvek tih. Komentarisali smo kako ceo život putujemo avionom. On je rekao jednu rečenicu koja mi odzvanja u ušima, a to je da se neće vratiti avionom i da neće presedati i da će brže doći kući. Sutradan ujutru zatekli smo Kebu koji plače i kaže mi da je poginuo Šaban. To se desilo nekoliko sati. Tada sam shvatila koliko ga ljudi vole i poštuju. Ostali smo bez najboljeg - rekla je Seka, a onda je i Đani ispričao koliko je poštovao Šabana:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sa njim 25 godina prijatelj. Kada mi se prvi sin rodio, bio je tu. Takav čovek se više neće roditi i kao otac i kao prijatelj. Imao je glas koji niko nije imao i niko nikad neće imati - pričao je Đani o Šabanu Šauliću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MAJKA I DEVOJKA GA HRABRILE: Darko Lazić POČEO DA GOVORI!

Darko Lazić je istakao da je Šaban uvek bio vedrog duha, da je želeo na sve strane, pa je svoju nesreću poistovetio sa pevačevom situacijom.

Đavo nikad ne spava, đavo ne da mira. Bitno je da život ide dalje - pričao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Amidži Šou

#Šaban Šaulić

'