AKTUELNO

Porodica Kerić želela je da se poslednji put oprosti od Šabana Šaulića.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić danas je u 15 časova sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica Šaulić, rodbina, veliki broj prijatelja i kolega okupio se kako bi odao počast tragično nastradalom kralju narodne muzike.

Foto: Pink.rs, E-stock

Potresan trenutak dogodio se kada je na groblje stigao venac koji je poslala porodica takođe tragično nastradalog Šabanovog muzičara Mirsada Kerića.

Porodica Kerić danas je na Novo groblje poslala venac kako bi se na ovaj način oprostila od Šabana Šaulića.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DARKO LAZIĆ SKRHAN OD BOLA NA ŠTAKAMA STIGAO NA SAHRANU: Pevač kojeg mnogi smatraju Šabanovim naslednikom došao da se oprosti od legende narodne muzike

Pogledajte video:

Podsetimo, pevač Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju, 17. februara oko 6:50 časova u Nemačkoj. Stravičnu nesreću koja je Šaulića koštala života izazvao je Turčin Alsin Levent (35), koji je svojom "mazdom" upravljao pod dejstvom alkohola, i to bez vozačke dozvole. On se svojim automobilom pri brzini od 180 kilometara na čas zakucao u "seat" u kojem se na mestu suvozača nalazio Šaban, koji je ubrzo posle nesreće podlegao povredama. Njegov muzičar i vozač Mirsad Kerić preminuo je u bolnici dan posle nesreće. Pripadnici policije uhapsili su Turčina, kojeg krivično gone po službenoj dužnosti. On će odgovarati za dvostruko ubistvo. Komemoracija Šabanu Šauliću održana je jutros u 11 sati u velikoj sali Skupštine grada Beograda, dok je pevač sahranjen nešto posle 15 časova u Aleji zaslužnih građana beogradskog Novog groblja.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'