AKTUELNO

Mnogo ekskluziva i aktuelnosti u ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima.

I ove nedelje u najgledanijoj emisiji o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' očekuje vas pregršt zanimljivih tema, aktuelnosti i ekskluziva o kojima su brujali mediji proteklih sedam dana. Ekipa ove emisije potrudila se da vernim gledaocima televizije Pink priredi najbolji program i da još jednom opravda epitet najgledanije emisije. Ovog nedeljnog popodneva videćete šta se sve to desilo na domaćoj javnoj sceni, a što je obeležilo sedmicu na izmaku, ali očekuje vas i nekoliko novih tema.

Domaćini emisije Ognjen Nestorović i Tijana Prica u studiju će ugostiti popularnu pevačicu i članicu žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", Gocu Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠABAN ĆE MI OSTATI U NAJLEPŠEM SEĆANJU, UPRKOS SVEMU: Šaulićev VANBRAČNI SIN od tuge zanemeo, evo šta je jedva izustio kad smo ga pozvali! (FOTO)

Tokom dvočasovne emisije imaćete priliku da se prisetite života, lika i dela legendarnog pevača Šabana Šaulića koji je tragično izgubio život 17. februara u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Foto: TvPink Printscreen

Pogledaćete i ekskluzivne snimke sa suđenja Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, na kom se Karleuša nije pojavila.

Foto: TvPink Printscreen

Popularna pevačica Ana Nikolić sprema svoju novu pesmu, kojom će se na velika vrata vratiti na muzičku scenu Srbije, a premijerna ekipa je sa njom bila na snimanju novog hita koji će pokoriti estradu.

Još mnogo zanimljivih tema očekuje vas u ovonedeljnoj "Premijeri - Vikend spceijal", zato budite sutra uz najgledaniju emisiju o poznatima od 14 časova na TV Pink.

R. L.

#Premijera-Vikend specijal

'