AKTUELNO

Jedva je čekao da krene za Beograd.

Legendarni pevač i vlasnik najvećih hitova narodne muzike Šaban Šaulić tragično je izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šaban se vraćao sa nastupa, a jedan od vlasnika klubova u kojima je Šaulić redovo pevao, otkrio je šta mu je legendarni pevač govorio uvek kada bi se sreli.

Trebalo je 4. maja da proslavimo 30 godina uspešne saradnje, nažalost, kralj nas je napustio, a mi ćemo taj dan u sećanje na njega napraviti veliki događaj gde ćemo puštati samo njegove pesme, puštati snimke koje smo zabeležili u ovih 30 godina saradnje - kaže vlasnik kluba i dodaje:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić svojom FIGUROM ZALUDELA MUŠKI SVET: Pevačica u nikad VRELIJEM IZDANJU uradila ovo, pa sve zaprepastila! (VIDEO)

Najviše žalim što je tako otišao, jer on to ne zaslužuje. On je veliki čovek, veliki prijatelj, veliki umetnik... Sećam se njegovih reči kad god bi došao "Joj Ivek, samo da ovo odradim, pa sutra kući da zabacim štap i pecam" to mu je bio život - rekao je Ivan, vlasnik kluba u Minhenu sećajući se legende narodne muzike.

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'