AKTUELNO

Kako kaže izvor blizak Šaulićima, Goca smatra da bi sve bilo drugačije da mu je ranije zabranila da nastupa.

Proslavljeni kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je u Nemačkoj, kada se iz grada Bilefelda vraćao sa nastupa. Pevač je sahranjen na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, a neutešna porodica, prijatelji i poštovaoci njegovog lika i dela ispratili su ga u petak na večni počinak.

Foto: E-stock, Pink.rs

Šaban je sa svojom suprugom Gordanom Šaulić bio u braku više od četiri decenije, a kako kažu izvori bliski njihovoj porodici, ona ne prestaje da krivi sebe za njegovu smrt, jer mu nije zabranila putovanja i nastupe na kojima je i nastradao. Šaulićeva porodica se još oporavlja od šoka, a kako kaže izvor blizak njima, danima su na lekovima.

Ilda, Mihajlo i Sanela su potpuno slomljeni i na lekovima su konstantno. Međutim, svi oni već imaju svoje porodice i partnere pa u tom bolu nisu sami. Goci je najteže jer je ona ostala bez svoje najveće ljubavi sa kojom je provela više od četiri decenije života - kaže izvor i nastavlja:

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Ona ima promene ponašanja. Od one u kojoj ponavlja da je Šaban na putu i da će doći svaki čas i da će je nazvati telefonom, do one druge u kojoj potpuno svesna ponavlja kako je ona kriva za njegovu smrt te kako je trebala da mu zabrani da otputuje u Nemačku - objašnjava izvor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Po rečima dobro obaveštenog izvora, Šaban nijedan poziv za nastup nije odbijao. Želeo je da zaradi novac kako bi sinu Mihajlu napravio svadbu.

Šaban je puno radio, iako je govorio da je željan odmora. Svaki put kada bi ga neki gazda kluba zvao, on nikada nije odbijao posao. Želeo je da svoju decu i unuke obezbedi, da napravi lepu i veliku svadbu sinu Mihajlu... Goca sada žali što ga je u tome podržavala. Misli da je trebalo da mu zabrani i da bi je on poslušao. Neutešna je – završava izvor.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Niko nije želeo da ostavi Gocu, Ildu, Sanelu i Mihajla. Iz restrorana su svi skupa otišli sa porodicom u dom preminulog pevača, gde su do 3 sata iza ponoći evocirali uspomene na njega, na druženje sa njim, gledali su slike, prisećali se zajedničkih momentata... Bilo je jako emotivno i tužno – kaže jedan od prijatelja koji je tome prisustvovao.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ŠABAN ĆE MI OSTATI U NAJLEPŠEM SEĆANJU, UPRKOS SVEMU: Šaulićev VANBRAČNI SIN od tuge zanemeo, evo šta je jedva izustio kad smo ga pozvali! (FOTO)

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'