AKTUELNO

Što je sigurno, sigurno je!

Glumica Mira Banjac sa velikim nestrpljenjem očekuje prolećnu pozorišnu sezonu, kako bi ponovo stala pred svoju vernu publiku. Inače, Mira, koja je na pragu devedesete godine, pre nekoliko meseci završila je u bolnici zbog ozbiljnih bolova i problema sa sepsom.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavna glumica trenutno čeka da prođe sezona virusa i lepše vreme kako bi nastavila sa glumačkim angažmanima. U momentima kada je imala zdravstvene probleme, Mira otkriva da se nije uplašila smrti, već da je i tada samo razmišljala o poslu.

Bez glume, nema mi života. Dobro sam, sinulo vreme, sinula i ja. Ništa me ne boli, samo mi smeta što ne mogu da izađem iz kuće. A zbog ovih virusa ne primam ni posete, ne bih da rizikujem - rekla je Mira.

Mira pre ove situacije nikada nije otvarala bolovanje, a sada je ispričala i šta se zapravo dogodilo pre nekoliko meseci.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dosta naivno je sve počelo. Bolela me je noga koju sam povredila pre 20 godina igrajući “Karolinu Nojber” u Budvi, kad sam propala kroz neku rupu na bini. Nastavila sam da igram kao da ništa nije bilo. Ubrzo smo Pera Kralj i ja otišli na turneju po Americi. Noga me je bolela sve vreme u avionu, ali izdržala sam nekako sve, a kad sam se vratila kući, otišla sam u Banju Kanjižu. Tu sam bila na rehabilitaciji 21 dan i sve je bilo u redu do pre nekoliko meseci. Zbog bolova sam otišla u bolnicu, onda sam dobila sepsu, pojavila se i voda u kolenu. Bila sam, bogami, u velikoj panici da neću moći da radim, a ako ne radim, nisam živa - izjavila je glumica.

Glumica je istakla i da su lekari i članovi osoblja bili veoma ljubazni prema njoj, a da nakon kućnih terapija sada šeta sama u svoja četiri zida u stanu u Novom Sadu. Inače, dane provodi i čitajući knjige.

PROČITAJTE: ŠABAN JE NAZIVAO SVOJOM NAJBOLJOM KOLEGINICOM! Marija Šerifović u emisiji 'Amidži šou' otkriva svoja najlepša sećanja o kralju narodne muzike! (FOTO)

Pink.rs

#Mira Banjac

'