AKTUELNO

Pevačica progovorila o temi koja interesuje sve.

Zlata Petrović i Goca Božinovska jedine su pevačice koje su na sahrani Šabana Šaulića u suzama zagrlile njegovog vanbračnog sina Roberta, koji je svojim pojavljivanjem na očevoj sahrani privukao ogromnu pažnju medija.

Zlata je sada prvi put progovorila na tu temu, a ono što je bilo primetno jeste da je jedva govorila i da je sve vreme pokušavala da zadrži suze.

- Ja dete poznajem, ja sam živela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dve rođene sestre. Dok sam živela u Šapcu i nama je Šabanova majka bila pedeset metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili... U tom periodu dolazila su sva Šabanova deca kod bake, kad je raspust. I Robert je tada dolazio... - priča Zlata.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ja dete još iz tog perioda znam. Kanije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani videla. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svetu, a posebno u ovakvim situacijama. On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku... Kako da ne zagrliš dete? Uvek bih ga zagrlila i uvek ću ga zagrliti! Ja sam takav čovek i svačije bih dete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca! To je najosnovnije i ljudski, što bi čovek rekao. Niko nije mogao da ostane imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dete viđala još kad je bio mali - objasnila je Zlata.

Na pitanje sa kim je Robert tada dolazio, Zlata kaže da je bilo previše davno da bi se setila.

Foto: Pink.rs

- Deca su dolazila, ja sam tada bila mlada, ne mogu tačno da se setim da li su dolazili zajedno ili odvojeno, ali uglavnom su deca dolazila kod bake - rekla je Petrovićeva.

- Ne znam da li ću jednog dana shvatiti da Šabana više nema. Mnogo sam vremena provela sa njim... Ja sam jako osetljiva po tom pitanju - zaključila je ona drhtavim glasom.

Autor: Pink.rs

#Zlata Petrović

#Šaban Šaulić

'