AKTUELNO

Vratila sve u neka starija vremena.

Šesta po redu ove noći kada "Pinkove zvezdice - All stars" izvode narodne pesme nastupila je Ljiljana Plavšić, koja je otpevala tradicionalnu sevdalinku "Kad ja pođoh na Bembašu".

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Ljilja pokazala zavidne vokalne sposobnosti i prisetila sve ove prelepe pesme koja budi najdublje emocije, Leontina Vukomanović nije podigla svoju stolicu, tako da je ova zvezdica zaradila četiri glasa.

Malo je falilo da bude superiška. Ja nemam da zamerim ništa posebno, pevala si lepo, u kantri fazonu. Ali nešto je falilo u energiji, ne znam šta je falilo - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Falilo je to što je ova pesma vrlo jednolična. Sve to tako teče. Ti si otpevala tačno, ali falila je dramaturgija u ovoj pesmi. Mora malo da se ispriča priča. Ovo je jedna sevdalinka, to je bila jedna potresna priča o ljubavi. Ali si pevala odlično, lepo i tačno, samo je ovde trebalo da se glumi. Nije pesma tek tako, koja prođe, trebalo je malo da dramatizuješ ovo sve - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'