AKTUELNO

Sada je zaista srećna.

Bivša učesnica "Zadruge 1", mlada pevačica u usponu, koja je skrenula pažnju na sebe zavidnim vokalnim sposobnostima, ali i vaspitanjem i kulturom, Andrijana Radonjić, napokon je ponovo zaljubljena.

Ona je pred kamerama rijalitija bila u vezi sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, ali ova ljubav nije opstala, a sada je pevačica konačno pronašla nekog ko je u potpunosti ispunjava.

Radonjićeva je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj uživa u zagrljaju svog novog izabranika, međutim, njegovo lice se ne vidi. Andrijana je uz fotografiju ostavila i interesatnu poruku, koja je ganula sve koji su je pročitali.

Onda kad sam izgubila svaku želju i nadu da ću sresti nekoga koga ću biti spremna da pustim u svoj život desilo se ovo. Ova slika, koju već pola sata pokušavam da opišem. Ali ne uspevam. Uostalom, i ne moram, sreća se, kao što znate, ni ne može opisati rečima! Dajte šansu onima koji vas maze, paze, čuvaju, poštuju, veruju u vas, bore se sa vama i trude se da vam, šta god da se desi, osmeh uvek bude na licu! I uzvratite im duplo više! Jer, sreća je veća kad se deli - napisala je pevačica uz fotografiju sa dečkom.

PROČITAJTE JOŠ: PODIGLA DUKS I POKAZALA STOMAK! Darko Lazić snimio svoju trudnu verenicu u neobičnom izdanju! (FOTO)

Andrijana je posle velike pauze ponovo zaljubljena i srećna, a da li će tako i ostati i hoće li ova veza prerasti u nešto više, ostaje da saznamo u narednom periodu.

R. L.

#Andrijana Radonjić

'