AKTUELNO

Nije joj se dopala numera kontroverznog naziva!

Seka Aleksić gostovala je u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" i tom prilikom otkrila razloge zbog kojih se u medijima ne pojavljuje toliko često.

Ja se pojavljujem samo kad imam razlog za to. Razlog je novi album, koncert, a sad da pričam kako je moj sin, da li je prvu reč izgovorio, to je potpuno nebulozno. Ovde dolaze razne ličnosti iz rijalitija, sa jutjuba, ja nisam iz tog sveta i ne želim da dolazim u emisije kad nemam razlog za to - istakla je Aleksićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Seka je u poslednjem periodu snimila nekoliko hitova, a poslednji je singl specifičnog naziva "Zakuni se u k*rvu", koji je naišao na odličan odziv publike, ali pevačica je otkrila da nije bila baš sigurna da li bi tu pesmu trebalo da snimi. Takođe je istakla i da je njen suprug, Veljko Piljikić ujedno i njen menadžer i da mu taj posao odlično ide.

Kad imaš dobru pesmu sve drugo je smešno, nije bilo u planu da je snimim. Autor mi je rekao da, ako pesma bude hit da ću ga voditi na Maldive. Odustala sam kada sam čula deo sa k*rvom. Onda su doterali aranžman i snimila sam je. Sve pesme za koje sam rekla da neće biti hitovi su bile najveći hitovi. Moj suprug je moj menadžer od kada smo se upoznali, niko ne može da vodi moju karijeru bolje od njega, fenomenalno se snašao - ispričala je Seka.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE NJENA SNAGA I ŽIVOT: Nina Badrić emotivnom fotografijom na Instagramu raznežila sve! (FOTO)

Pevačica je rekla i da će biti rada gošća na koncetu svog kolege, Radiše Trajkovića Đanija i da očekuje veliki spektakl u Areni 8. marta.

Biću gost Djaniju u Areni, on je jedna drugarčina i lafčina. Ne postoji čovek bolji od Djanija. Ja znam da će Arena da gori - ne krije uzbuđenje pevačica.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'