AKTUELNO

Pevačica je nedavno snimila spot i objavila novu pesmu, a želja joj je da se još jednom ostvari u ulozi majke.

Nikolina Kovač i Saša Kapor ostvarili su se u ulozi roditelja 13. maja 2013. godine kada su dobili sina Nikolaja. Nakon što je njihov mezimac porastao, Nikolina se vratila na muzičku scenu i počela da ređa hitove.

Pevačica je 31. decembra u ponoć premijerno predstavila svoju novu pesmu i spot ''Samo jednom gubiš'' koji je radio Dejan Milićević, a u kom je glumio sin Mikija Mećave, Ognjen Obradović.

Foto: Pink.rs

Kako sama kaže, Nikolina je prezadovoljna saradnjom i svojim novim spotom, a otkiva da joj u životu još samo fali ćerkica.

Premijera tvoje nove pesme bila je pre dve nedelje. Kako si zadovoljna utiscima publike?

- Pesma ''Samo jednom gubiš'' je poklon, prvenstveno meni i svim mojim ljudima koji su bili uz mene od kada sam se pojavila u takmičenju do danas. Za sve ljude koji su verovatli u mene tokom celog mog muzičkog postojanja.

Foto: Pink.rs

Zašto si se odlučila da premijera pesme i spota bude 31. decembra u ponoć?

- Imala sam potrebu da to bude kao poklon i da sa tom divnom i emotivnom baladom uđem u Novu godinu. Želim da nas ljubav vodi u svim narednim dekadama života - objasnila je Nikolina za portal Pink.rs.

Sarađivala si da Dejanom Milićevićem, kako si zadovoljna vašim zajednički uspehom?

- Po prirodi sam malo stidljiva, ali oko Dejana Milićevića me najbolje vidi. Pred njim nemam problem da kažem šta hoću i nemam problem da kažem šta želim i šta mi ne odgovara. Mislim da on mene mnogo voli i ja njega, pre svega. On je meni tokom takmičenja upućivao brojne komplimente koje bih ja poželela svakoj ženi. Drago mi je da smo uspostavili saradnju i sigurno ćemo sarađivatu u budućnosti.

U spotu glumi sin Mikija Mećave, koji se po prvi put oprobao u ulozi manekena. Kako je bilo sarađivati sa njim?

Foto: Pink.rs

- Meni je Dejan veče pred snimanja preporučio sina Mikija Mećave i rekao da smatra da on to može odlično da uradi. Meni je bilo bitno da to izgleda profesionalno. On je došao na vreme snimanja i odradio svoj deo posla - istakla je Nikolina.

Kako stoje stvari na poslovnom planu? Kako se slažete Saša i ti?

- Volim da kažem da je sve idealno i bajkovito. Ali volim da kažem i da smo nas dvoje vrlo različiti ljudi. Nikada nismo došli u situaciju da imamo neku veliku krizu. Mi imamo nesuglasice i sukobe mišljenja, ali smatram da je to normalno. Nikada nismo imali nešto što je urgentno. Dobro se kombinujemo i slažemo.

Da li postoji ljubomora u vašoj vezi s obzirom na to da se oboje bavite estradnim poslom?

Foto: Pink.rs

- Ljubomore je bilo na početku, a sada nam je to apsolutno nepotrebno - tvrdi pevačica.

Da li planiraš još jedno dete u bliskoj budućnosti?

- Volela bih da ima devojčicu, ali ima vremena. Ja nemam ni kućne pomoćnice ni bebisiterke. Ja ne želim da rodim dete da se neko drugi brine o njemu već da to mogu da radim sama, isto kao što sam s Nikolajem.  - rekla je Nikolina za Pink.rs.

Autor: B. R.

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

'