AKTUELNO

Ćerka i zet su činili sve kako bi pomogli Divni.

Domaća javnost je u šoku nakon informacije da je životnu bitku sa opakom bolesti u nedelju popodne izgubila Divna Karleuša, majka pevačice Jelene Karleuše. Ova vest pogodila je i Marinu Tucaković koja je bila bliska prijateljica sa Divnom.

Marina je istakla kako su Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić radili sve kako bi izlečili Divnu od opake bolesti, međutim, to im nažalost nije pošlo za rukom.

Foto: Kobra

Ne smem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina uteha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro pre mene, e to je jezivo - rekla je Marina.

Tucakovićeva je istakla i kako su Jelena i Duško vodili Divnu na lečenje u Nemačku, Grčku, Švajcarsku i u Tursku, kao i da joj je Jelena govorila da joj je Duško bio u svemu velika podrška.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da je opet imala hemoterapiju, da je izgubila kosu, nosila periku... Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primer, može da nastrada jetra. Verovatno njeno telo sve to nije moglo da izdrži više - priča Marina.

Foto: e-stock agency

Tucakovićeva je dodala da je Divna često padala duhom, ali su joj pomagale i unuke Atina i Nika.

PROČITAJTE: DIVNA IPAK NEĆE BITI SAHRANJENA NA NOVOM GROBLJU, evo gde će počivati majka Jelene Karleuše, pomereno i vreme sahrane

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Marina Tucaković

'