AKTUELNO

Kako novopečeni bračni par kaže, o imenu za bebu još razmišljaju.

Naslednica Dragomira Karića, pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić danas u 12 časova venčali su se u opštini Savski venac. Oni su žurili kako ne bi zakasnili na sopstveno venčanje, a par je otkrio da nakon građanskog venčanja planiraju veliku žurku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Veoma sam uzbuđena, ovo sam čekala dugo. S obzirom na to da sam u drugom stanju hteli smo da sve bude mirnije i intimnije. Planiramo da svadba bude prava žurka. Nama je zapravo najbitnije venčanje u crkvi, to je prava ceremonija. To je ono o čemu sanjamo, a ovo je samo registracija, a svadbu planiramo u maju. Ime za bebu još ne znamo, ali razmišljamo o tome - rekao je novopečeni bračni par.

Foto: Pink.rs

Građanskom venčanju prisustvovali su Danijelini roditelji, majka Hafa i otac Dragomir, Ivanova majka, kao i kumovi mladenaca.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pre samo nekoliko dana par je otkrio da čeka prinovu, a Ivan je Danijelu zaprosio pre nekoliko meseci ispred Hrama Svetog Save, nakon više od godinu dana emotivne veze.

- Ovo je radosni trenutak, naravno da smo srećni i zadovoljni, biće još jedan član porodice. - rekao je ponosni otac Dragomir Karić.

Pogledajte snimak:

Autor: O. Bogdanović; M. K.

#Danijela Karić

#Venčanje

'