AKTUELNO

Poznati pevač prirediće večeras nezaboravni muzički spektakl.

Folk zvezda Radiša Trajković Đani rešio je da za Dan žena obraduje na hiljade dama koje obožavaju njegovu muziku, zbog čega je baš za večeras zakazao svoj veliki solistički koncert u "Štark areni". Među prvima se na VIP ulazu, naravno, pojavila njegova lepša polovina Slađana Trajković, koja je otkrila da poklon od svog voljenog supruga još uvek nije dobila.

Foto: Pink.rs

- Nisam još uvek ništa dobila, poklon za 8. mart dobijam posle ponoći - kroz smeh je priznala Slađa, posle koje su počele da pristižu i mnogobrojne Đanijeve koleginice, među kojima su Biljana Sečivanović, Jana i mnoge druge.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Foto: Pink.rs

Tamara Đurić pristigla do VIP ulaza dovezla se s dečkom Dejanom Palićem Makaronom, posle kojih su došle Zlata Petrović i Vanesa Šokčić, koje večeras očekuju ludu žurku.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Mi ovde slavimo 8. mart, naš drug nam je priredio ovo... Šta ima lepše - rekla je Zlata, dok je Ivana Stamenković Sindi istakla da sve Đanijeve hitove obožava.

- Sve pesme su nam omiljene, tako da bićemo veseli večeras - objasnila je Ivana Stamenković Sindi.

U Đanijevim hitovima večeras će uživati i pevačica Ana Sević, koja je na koncert došla ruku pod ruku s dečkom Danijelom Nedeljkovićem, sa kojim je rado pozirala.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Pink.rs

#Ana Sević

#Danijel Nedeljković

#Radiša Trajković Đani

#Slađana Trajković

#Zlata Petrović

#vanesa šokčić

'