AKTUELNO

Večeras je u Beogradu održana promocija knjige ''Igra sudbine''.

Knjiga o životu zvezde rijalitija ''Zadruga'', blogerke Lune Đogani ''Igra sudbine'' konačno je ugledala svetlost dana. Naime, večeras je održana promocija knjige o Luni koju potpisuje Emina Smajić, devojka iz Doboja koja živi i radi u Sarajevu. Prva promocija održana je večeras u Beogradu, a potom su u planu i drugi gradovi u Srbiji i regionu.

Foto: Pink.rs

Knjiga opisuje ljubavnu priču Lune, a kroz tu ljubavnu priču se prožimaju mnoga životna pitanja i tokovi. Kreiranje ličnosti, odnosi sa ljudima, svest, podsvest. Takođe se na neki način opisuje koliki je uticaj medija na svest čoveka.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: MALO SAM VEŽBALA... Nakon što je objavila snimak na kojem LIŽE VIBRATOR, oglasila se Dara! ŠOK, priznala SVE!

Na promociji ''Igre sudbine'' pojavio se Lunin otac, denser Gagi Đogani koji je ponosno pozirao držeči u rukama primerak knjige koja će sasvim sigurno izazvati pravu pometnju.

Foto: Pink.rs

Pored Gagija, na promociji se pojavila i Lunina majka Anabela Atijas sa suprugom Andrejem, kao i blogerkin brat, bivši učesnik ''Zadruge 2'' Adam Đogani.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'