AKTUELNO

Supruga kralja narodne muzike demantovala je natpise o lošem zdravstvenom stanju Šabana Šaulića.

Ovih dana je na mnogim portalima, ponajviše iz Bosne i Hercegovinne, osvanula vest da je član žirija "Pinkovih zvezda" Šaban Šaulić hitno primljen na operaciju nakon navodnog srčanog udara.

Foto: YouTube screenshot

Ova vest zabrinula je njegove mnogobrojne fanove i poznaniike sa estrade zbog toga što nisu znali da pevač u poslednje vreme ima problem sa zdravljem, što je njegova supruga demantovala.

S obzirom na to da Šaulić nije odgovarao na telefonske pozive, njegova supruga Gordana rešila je da objasni svima da su navodi koji su se pojavili u pojedinim medijima - neistiniti.

Foto: Pink.rs

To nema veze sa istinom. Oni konstantno pišu takve izmišljotine i pokušavaju da "sahrane" mog muža. Sinoć je snimao "Pinkove zvezde" i sve je u najboljem redu - objasnila je Šabanova supruga kada je čula o čemu se piše.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se u javnost plasiraju neistinite informacije o zdravstvenom stanju domaćih zvezda - više puta pisalo se o navodnim saobraćajnim nesrećama Svetlane Cece Ražnatović, Saše Kovačevića, Ace Lukasa i Seke Aleksić. Međutim, ništa od toga nije bilo istina.

#Gordana Šaulić

#Pinkove zvezde

#pevač

#Šaban Šaulić

'