AKTUELNO

Razmirice u braku su potpuno normalna, pa čak i zdrava stvar, smatra glumica.

Popularna glumica Milica Milša nedavno je ponovo odigrala predstavu Oskara Vajlda "Idealan muž", koju je s glumačkom ekipom premijerno izvela 20. februara, od kada je svaki naredni termin brzo rasprodat. Budući da komad nosi naziv "Idealan muž", ekipa "Premijere" upitala ju je da li takav u stvarnosti postoji.

Foto: TvPink Printscreen

- Postoji, moj muž je idealan muž - s osmehom na licu priznala je Milica, kojoj je trebalo dosta vremena da shvati da je njen suprug Žarko Jokanović idealan.

- Žarko se, jednostavno, pojavio i trebalo mi je jedno izvesno vreme da shvatim da je on idealan, ali on je bio uporan. Baš zato što je idealan on nije odustajao, tako da sam ja to shvatila i evo, ove godine slavimo dvadeset godina braka - kaže Milša i dodaje da, poput svakog bračnog para, i oni imaju povremene razmirice, u čemu ne vidi ništa loše.

- Imamo, naravno, i naše razmirice, prepirke, ali to nije ništa strašno i nešto što bi ugrozilo naš brak. Ako živite sa nekim, morate se i posvađati povremeno, to je zdravo - objasnila je glumica, čiji intervju možete pogledati u današnjoj "Premijeri".

Pink.rs

#Milica Milša

'