AKTUELNO

Budući da su društvene mreže preplavili podeljeni komentari, manekenka je rešila da objasni ovaj svoj postupak.

Manekenka Bojana Barović je pre desetak dana donela na svet drugo dete, a samo nekoliko dana pre toga je stala pred objektiv i fotografisala se u vešu i raskopčanom ogrtaču.

Budući da su društvene mreže preplavili podeljeni komentari, manekenka je rešila da objasni ovaj svoj postupak.

- Imala sam sreću da nasledim dobru genetiku, ali to nisam nikada olako shvatala. Godinama vodim zdrav život, i upravo sam zahvaljujući tome uspela da održim liniju tokom obe trudnoće. Naravno, svesna sam da nismo svi isti i da nekim ženama, iako se trude, ne polazi za rukom da sačuvaju figuru - izjavila je supruga pevača Nikole Rokvića.

- Razumem da mnogima od njih nije prijatno dok gledaju ovakve fotografije, ali mislim da bi trebalo dublje da razmislimo o tome. Kod nas se, čini mi se, očekuje da žena u drugom stanju dobije 30 ili 40 kilograma. To nam je ostalo kao neki arhaični prototip. Mogu da shvatim da mnoge trudnice ne žele da se slikaju na ovaj ili sličan način, ali za mene je to lepa uspomena i nešto što je u skladu sa mojom profesijom. Dobra modna fotografija sa trudničkim stomakom i dalje je dobra fotografija - objasnila je Bojana.

Autor: Pink.rs

#Bojana Barović

#Trudnoća

'