AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Pevačica Snežana Đurišić jedna je od retkih koja može da se pohvali karijerom dugom pola veka, koju će uskoro krunisati i velikim koncertom. Iako se trudila da svoju karijeru ne gradi na skandalima i da živi pravi porodični život, nekad se sudbina umeša pa odluči drugačije.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je njen sin Marko doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pevačici je vera u Boga pomogla da prebrodi taj strašan period za nju. Marko je, inače, zbog nesrećnih okolnosti pod kojima mu se desio udes, krivično osuđen.

- Kada je moj sin bio u krevetu, satima sam razmišljala zašto nam se to dešava. Taj događaj sam veoma teško podnela, ali on me je i očvrsnuo. Lekari su mi rekli da je moj sin imao jedan odsto šanse da preživi, ali ja sam bila ubeđena da će ostati živ, čak i dok sam ga gledala na aparatima. Da li je to bila posledica mojih nada ili intuicije, ne znam. Bogu hvala, izvukao se, mada znam da će me taj događaj pratiti dok sam živa. Svako ko ima porodicu, može da pretpostavi kako sam to podnela i svaki razgovor na tu temu potpuno me utuče. Kada se sve završilo, zaključila sam da sam jača od svega i da smo ipak srećni jer smo zajedno živi i zdravi. Čisto sumnjam da se danas moj sin vratio svom životu, mislim da još nije. Bili su to strašni dani za našu porodicu, a pogotovo za porodicu, koja je izgubila svoje dete Jelenu. Zato apelujem na sve da ne voze ako su pili i ne sedaju u kola s nekim ko je pio. To su najteži trenuci u mom životu - kaže Snežana, koja je svesna da je kao roditelj pravila greške.

Foto: Facebook

- Sloba i ja smo se venčali mladi i napravili smo neke greške kao roditelji. Mnogo smo radili i nekoliko puta se kućili, nešto smo propustili i kasnije imali posledice što je moj sin imao udes, voleo da popije... Danas bih samo kazala i preporučila mladima da se vezuju isključivo iz ljubavi, a divno bi bilo ako to nije s 18 godina. Želela sam još naslednika, ali Marko je bio vrlo nemiran i zbog te njegove hiperaktivnosti kasnije nisam ni stizala da razmišljam o proširenju porodice. Bio je veoma aktivan i morali smo da mu posvećujemo mnogo pažnje. Kada je reč o njihovom vaspitavanju, mislila sam da držim sve konce u svojim rukama, ali očigledno da u tome nisam potpuno uspela. Kada sam dobila unučiće, videla sam da rođenje dece nisam osetila na pravi način. Greška je kada žene veoma mlade postanu majke, jer ne umeju na pravi način da se bave decom i svrhu majčinstva shvate tek mnogo kasnije - iskrena je bila pevačica čija je ćerka Maja nasledila njen talenat, ali nije krenula njenim stopama.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Marko Gvozdenović

#Saobraćajna nesreća

#Snežana Đurišić

'