AKTUELNO

Na TV Pink vas u subotu očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In''.

I predstojećeg subotnjeg popodneva autorka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće ličnosti sa domaće javne scene koje će voditeljki i autorki jednog od omiljenih vikend TV formata ispričati do sada nepoznate detalje o svom životu. Pevači Dragan Kojić Keba, Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, reper i učesnik ''Zadruge 2'' Nenad Aleksić Ša, glumac Dragan Marinković Maca i komičar Branislav Petrušević Petrući govoriće o aktuelnim temama koje ovih dana intrigiraju domaću javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Otac učesnika rijalitija ''Zadruga 2'' Marka Petruševića Petrućija, Branislav govoriće o ponašanju svog sina pred milionskim auditorijumom, a mnogima je za oko zapao njegov odnos sa pojedinim ukućankama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tvoj sin kada ga napusti onaj talas skromnosti onda je on svoj na svome. To se obično noću negde dešava - rekla je Sanja.- I utorkom - dodao je Petrući, aludirajući na ponašanje svog sina tokom žurki i nasmejao sve u studiju. - Mare se otarasio žena - poručila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZDRŽAVALA BIVŠE MOMKE: Katarina Grujić priznala da je stare ljubavi finansirala, a evo zbog čega joj se to obilo o glavu!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 16. marta u 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Branislav Petrušević

#Magazin In

#Marko Petrušević

#Rijaliti Zadruga

'