AKTUELNO

Sutra vas na TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In''.

I predstojećeg subotnjeg popodneva autorka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće ličnosti sa domaće javne scene koje će voditeljki i autorki jednog od omiljenih vikend TV formata ispričati do sada nepoznate detalje o svom životu. Pevači Dragan Kojić Keba, Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, reper i učesnik ''Zadruge 2'' Nenad Aleksić Ša, glumac Dragan Marinković Maca i komičar Branislav Petrušević Petrući govoriće o aktuelnim temama koje ovih dana intrigiraju domaću javnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom svojom izjavom, Keba je uspeo da nasmeje sve u studiju. Naime, povela se tema o muško-ženskim odnosima, a pevač je u jednom trenutku rekao nešto na šta niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Foto: TV Pink Printscreen

- I sad kad se ta simbioza desi, dođe do ''kartukulacije vasione'' - rekao je Keba, čime je sve ostavio u čudu, a Sanja ga je odmah zapitala: - Do čega dođe, Kebo?

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MISTERIOZNA PORUKA I BELA RUŽA: Zalediće vam se krv u žilama kad vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gde je pre devet godina mučki UBIJENA KSENIJA PAJČIN!

Pogledajte šta vas sve očekuje u sutrašnjem izdanju emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

#Magazin In

'