AKTUELNO

Danijela i voditelj su skoro pet godina u braku, a sada se piše da planiraju da se raziđu.

Pevač i voditelj jedne od najgledanijih emisija zabavnog karaktera, "Amidži šou", uspeo je prethodne noći da ugosti zemljake, predsednika Socijalističke partije Srbije i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića i Svetlanu Cecu Ražnatović, najveću zvezdu na našim prostorima.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Zbog takvog odabira gostiju njegova emisija bila je jedna od najgledanijih do sada.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

- Ivica mi nikad do sada nije bio gost, ali sad sam uspeo da ga ugostim. On je veoma zanimljiv lik, bez obzira na posao kojim se bavi. On zabavno priča i to je dostupno svima. U tome je velika moć, jer on je jedan od retkih političara kojeg sam ja imao želju da ugostim, jer ne možeš sa svakim da pričaš na taj način o nekim privatnim stvarima. A onda je zajedno sa Cecom, koja je najveća folk zvezda ovde, dobitna kombinacija, jer njih vezuje i rodno mesto, pa su povezani i više nego kompatibilni, tako da je bilo jako zanimljivo. Čim je meni zabavno, ja znam koliko je sati - objasnio je Ognjen.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Poslednjih dana se pisalo i da se Amidžić razvodi od supruge Danijele Dimitrovske, s kojom je u braku skoro pet godina, pa je voditelj prokomentarisao i te natpise.

- To je potpuna budalaština, to nema veze s mozgom. Ja ne znam šta bih rekao na tu temu - bio je kratak Ognjen, koji ne može da veruje da je neko izmislio takvo nešto.

Autor: V. Tanacković

#Danijela Dimitrovska

#Ognjen Amidžić

#Razvod

'