AKTUELNO

Redakciji našeg portala javila se Marina Milošević, koja je poznatu folkerku optužila da joj je preotela muža!

Nakon što je paparaco našeg portala uhvatio sveže razvedenu Andreanu Čekić kako na partiju posle koncerta svog kolege Radiše Trajkovića Đanija razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim muškarcem, za kojeg se šuška da joj je dečko, redakciji Pink.rs javila se Marina Milošević, supruga pevačicinog novog dečka Miloša! Kako kaže, ona nije ni mogla da nasluti da je muž vara sa pevačicom, sa kojom je i ona bila u dobrim odnosima.

Foto: e-stock agency

- Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno... Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju - započinje priču prevarena Marina, koja dodaje da je za to da joj je muž neveran saznala na našem portalu!

- Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila vaš portal i videla - Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet - kaže Miloševićka za Pink.rs, koja je pokušala da stupi u kontakt i sa Andreanom i sa svojim mužem, međutim bezuspešno.

Foto: e-stock agency

- Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: "Lepo ti stoji moj muž", jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama... A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja - ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje.

Prema Marininoj priči, Miloš je njihovoj ćerki potvrdio da je u vezi sa Andreanom.

- Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: "Šta je ovo?", i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju. Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma... Ni u jednom trenutku nisam posumnjala - kaže Marina i dodaje da njen muž Miloš najverovatnije sada živi sa Andreanom, budući da nema gde da živi.

Foto: Privatna arhiva

Budući da je želela da javno raskrinka svog muža i pevačicu, za koju je smatrala da joj je prijateljica, Marina je dobila pretnje.

- Pretio mi je muž da ostavim njega i Andreanu, da ne komentarišem, da treba da mi bude jasno za koga sam se zakačila, da ih pustim da žive srećni... - kaže Marina i dodaje da je jedino uspela da stupi u kontakt sa Andreaninim bivšim mužem, klavijaturistom Ivanom Miladinovićem.

Foto: Printscreen Facebook

- I on je, čovek, u haosu. Zaposlio je mog muža tu, bili su dobri i odjednom ti neko tako zabije nož u leđa... Kao što je ona meni, tako je i on njemu. Čovek je u šoku, ponudio mi je pomoć - kaže Marina, koja posle svega želi samo jedno.

Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili to mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega... A sad je u haosu zbog nje i zbog njega. Karma je kučka, sve se vraća... Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna - očajna je Marina.

D. Tanasijević

#Andreana Čekić

#pevačica

'