AKTUELNO

Ima odličnu komunikaciju sa sva tri svoja sina.

Naš legendarni pevač Marinko Rokvić nikada nije skrivao da ima vanbračnog sina Daria. Za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, on je svog sina priznao, dao mu prezime i sada imaju odličan odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Paparaco lov" dobila je dojavu da je Dario posetio Srbiju, te se uputila na dobro poznatu lokaciju gde godinama živi Marinko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je obavljao svakodnevne aktivnosti po gradu, otišao do teretane, ali i u Klinički centar, a onda je odlučio da provede vreme sa svojim najbližima.

Foto: TV Pink Printscreen

On se sastao sa svojim vanbračnim sinom Dariom, koji je došao u društvu svog brata, a Marinkovog drugog sina Nikole Rokvića, te su zajedno otišli na večeru.

Njima se ubrzo pridružio i najmlađi Rokvićev sin Marko sa suprugom, te je gotovo čitava porodica bila na okupu.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK INTERVJU! Milojko (74) i njegova devojka Milijana (21) otkrili sve o NJIHOVOM SEKSU, FETIŠIMA I OSUDAMA JAVNOSTI! Srbija će ostati ZATEČENA (VIDEO)

Marinko se na rastanku od Draia pozdravio veoma srdačno, te su posle nekoliko zagrljaja i poljubaca otišli svako na svoju stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačev vanbračni sin je inače oženjen Portugalkom, sa kojom ima dvoje dece i već godinama žive u Kanadi. Međutim, on neretko svrati u Srbiju kako bi posetio braću i oca.

Marinkov susret sa vanbračnim sinom pogledajte u snimku koji sledi od 19. minuta.

R. L.

#Dario Rokvić

#Marko Rokvić

#Nikola Rokvić

#marinko rokvić

'