AKTUELNO

Pevačica u teškom stanju!

Proslavljeni kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre mesec dana, u Nemačkoj, u blizini grada Bilefelda. Njegova porodica na večni počinak ispratila ga je na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, a bol za pevačem i dalje ne jenjava.

Foto: Pink.rs

Njegova ćerka, Ilda Šaulić najteže se nosi sa gubitkom oca, a izvor blizak pevačici otkriva da se potpuno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće. Da bi joj pomogao, njen suprug Bojan Vučković angažovao je i lajfkouča, koji svakog vikenda razgovara sa Ildom.

Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gde satima sedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cenjene jer nije reč o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred leto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one retko izlaze i u dvorište, samo sede u kući i pričaju o Šabanu - ispričao je izvor blizak pevačici.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, e-stock Mirko Rodić

Šabanov sin Mihajlo se po rečima izvora, najbolje drži. Svadbu koju je planirao sa svojom verenicom ove godine je pomerio.

Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomeri za kraj sedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica - kaže izvor.

Foto: E-stock Masanori Yoshida/Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNI VIDEO: Karleuša jutros obišla grob majke Divne! U crnini, sa kratkom kosom očistila je spomenik od venaca, A ONDA SE POJAVIO ON! (PAPARACO)

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Mihajlo Šaulić

#Šaban Šaulić

'