AKTUELNO

Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla.

Samo jedna objava na Instagram profilu Senidah izazvala je pravu euforiju! Pevačica je za 25. mart najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom “Bez tebe” i uspela da oduševi ceo region.

Please enter some text here... Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu! Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom “Slađana”, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se njen samostalni album “Bez tebe” u izdanju Bassivity Digital. × Insert Link Text to displayTo what URL should this link go? Open in new window Insert Link × Insert Image Select from filesImage URL Insert Image × Insert Video Video URL? (YouTube, Vimeo, Vine, Instagram, DailyMotion or Youku) Insert Video × Help ENTERInsert ParagraphCTRL+ZUndoes the last commandCTRL+YRedoes the last commandTABTabSHIFT+TABUntabCTRL+BSet a bold styleCTRL+ISet a italic styleCTRL+USet a underline styleCTRL+SHIFT+SSet a strikethrough styleCTRL+BACKSLASHClean a styleCTRL+SHIFT+LSet left alignCTRL+SHIFT+ESet center alignCTRL+SHIFT+RSet right alignCTRL+SHIFT+JSet full alignCTRL+SHIFT+NUM7Toggle unordered listCTRL+SHIFT+NUM8Toggle ordered listCTRL+LEFTBRACKETOutdent on current paragraphCTRL+RIGHTBRACKETIndent on current paragraphCTRL+NUM0Change current block's format as a paragraph(P tag)CTRL+NUM1Change current block's format as H1CTRL+NUM2Change current block's format as H2CTRL+NUM3Change current block's format as H3CTRL+NUM4Change current block's format as H4CTRL+NUM5Change current block's format as H5CTRL+NUM6Change current block's format as H6CTRL+ENTERInsert horizontal ruleCTRL+KShow Link Dialog Summernote 0.8.1 · Project · Issues

Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Singl se zove “Crno srce” i producirao ga je Coby – kažu u ovoj izdavačkoj kući.

Foto: Promo

Prošlog petka, Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl “Ride” na engleskom jeziku. Svoju idealnu ljubavnu sliku Senidah je naslikala u singlu „Ride”, koji već na prvo slušanje vrvi od emocija.

Engleski se lepo peva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila - objašnjava ona.

Foto: Promo

Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

Senidah će svoje nove pesme po prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji 20. aprila u Hali Sportova na Bassivity Digital Showcase, koji će okupiti naša najaktuelnija muzička imena! Karte za ovaj muzički spektakl mogu se kupiti ovde.

Pink.rs

#Senidah

'