AKTUELNO

Linčuju me i pakuju mi priču oni koji glume humaniste da bi mi srozali posao, rekla je, između ostalog, pevačica.

Javnost je bila šokirana navodima da je Zorica Marković kriva za loše stanje psa koji je pronađen u dvorištu njene kafane. Međutim, ona je otkrila da pas nije njen i da nije zapostavljen.

Sa sela sam i držim domaće, ali i divlje životinje. Celog života imam mačke, psa, kornjače i svi imaju uslove kao svaki član moje porodice. Moj pas spava u mom krevetu! Osudili su me kao najvećeg zločinca, a pas nije moj. Iznajmljujem taj restoran i radim samo noću. Tog psa sam videla pre dve godine, kad sam potpisala ugovor. Znam da su ga svi pazili - rekla je Zorica.

Foto: Andrej Nihil

Zorica Marković je rekla i da se drastično smanjio broj gostiju u kafani.

- Smanjio mi se posao, a od njega živi 25 ljudi sa svojim porodicama. Linčuju me i pakuju mi priču oni koji glume humaniste da bi mi srozali posao. Imala sam probleme, bila je policija, a čovek ništa loše nije uradio, samo je premestio psa u dvorište kad su pukle cevi, hteo je da ga spase. Da ne volim životinje, ovo me ne bi povredilo. Ovo je hajka na mene, kao da sam ubila čoveka! - pravda se Markovićeva

Zorica nema nikakve veze s tim, pas je moj. U dvorištu je zbog lošeg vremena pukla cev i ja sam ga premestio. Bio sam u kontaktu s veterinarom zbog tumora koji ima. Pas je star 10 godina, zove se Tara. Ne bi bio živ da je zlostavljan, normalno je da bude vezan. Ne razumem zašto se tolika fama digla, ker nije gladan, a ni žedan. Potresao sam se jer volim svog psa, a oni su ušli na privatan posed, odveli mi kuče, i zato ću morati da ih tužim - rekao je vlasnik psa, Branislav Mladenović.

Neke od javnih ličnosti su osudile Zoricu zbog lošeg stanja psa koji je sada udomljen, a kako će se dalje razvijati ova situacija i da li će pas biti vraćen vlasniku, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Pas

#Zorica Marković

#pevačica

'